Ο Τζον Φαν’τ Σιπ ανακοίνωσε την αποστολή της Εθνικής ομάδας για τα παιχνίδια με Μολδαβία και Σλοβενία για το Nations League, αλλά και για το φιλικό με την Κύπρο. Σε αυτή συμπεριλαμβάνεται ο Κώστας Τσιμίκας που μετά από ένα μικρό διάστημα κλήθηκε και πάλι στην εθνική ομάδα. Επιστρέφουν και οι Μανώλης Σιώπης και Χάρης Μαυρίας ενώ για πρώτη φορά κλήθηκε ο Γιώργος Γιακουμάκης ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν στην Ολλανδία.
Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός κλήσεων έμειναν για ακόμη μια φορά οι Μανωλάς, Παπασταθόπουλος και Σιόβας, αλλά και ο Μπακάκης που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό καθώς επίσης ο τραυματίας Σταφυλίδης.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΠΟ:
«Ο κ. Φαντ’ Σχιπ απηύθυνε πρόσκληση σε 27 ποδοσφαιριστές για τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας με την Κύπρο (φιλικό, 11/11), την Μολδαβία (UNL, 15/11) και την Σλοβενία (UNL, 18/11).
Οι επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού είναι οι ακόλουθες:
Μπάρκας, Βλαχοδήμος, Διούδης, Γιαννούλης, Μιχαηλίδης, Κουρμπέλης, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Μάνταλος, Μασούρας, Σβάρνας, Τζόλης, Ρότα, Μαυρίας, Λαμπρόπουλος, Πέλκας, Τζαβέλλας, Σιώπης, Τσιμίκας, Ζέκα, Μπακασέτας, Κυριακόπουλος, Παυλίδης, Κουλούρης, Γιακουμάκης, Χατζηδιάκος, Λημνιός».