Στέφανε είσαι μαγεία! Έβδομη συνεχόμενη νίκη χωρίς μάλιστα να χάσει σετ (13 στα 13 κερδισμένα σετ μέχρι στιγμής) για τον «σεληνιασμένο» Τσιτσιπά, Νο.2 στο ταμπλό και Νο.5 στην παγκόσμια κατάταξη, που πέρασε σχετικά εύκολα το εμπόδιο του Άλεξ Ντε Μινόρ με 7-5, 6-3 στον 3ο γύρο του Barcelona Open.

Το παιχνίδι ήταν πολύ δυνατό, με τον Ντε Μινόρ να έχει πολύ καλές τοποθετήσεις στο γήπεδο και να προβληματίζει σε αρκετές περιπτώσεις τον Στέφανο με τα εξαιρετικά του drop shot. Παρόλα αυτά, ο Έλληνας τενίστας έμεινε ψύχραιμος και υπομονετικός, στο σερβίς του δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα στο 1ο σετ και όσο περνούσε η ώρα έβρισκε όλο και περισσότερες λύσεις και στο αντίπαλο σερβίς, για να κυριαρχήσει τελικά κυριάρχησε κατά κράτος του Αυστραλού.

Ο Στέφανος είχε 19 winners και 14 αβίαστα λάθη, με τον Ντε Μινόρ να έχει 17 winners και 16 αβίαστα λάθη. Στο 1ο σετ ένα break έκανε τη διαφορά και το πέτυχε ο Στέφανος στο 12ο game, που ήταν και το πρώτο game στο οποίο βρήκε ευκαιρίες για break, αξιοποιώντας τη 2η από αυτές και κατακτώντας το σετ με 7-5.

O Ντε Μινόρ ανταποκρίθηκε με ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα στο 2ο σετ, στο οποίο προηγήθηκε με 2-0, όμως ο Τσιτσιπάς έδειξε την μεγάλη κλάση του στα επόμενα λεπτά. Ήταν αισθητά καλύτερος από τον αντίπαλό του, έκανε break στο 4ο (2-2) και στο 8ο game (5-3) και τελικά έκλεισε το ματς έστω και αν χρειάστηκε 4 match points στο σερβίς του στο 9o game, έπειτα από 1 ώρα και 24 λεπτά στο Pista Rafa Nadal.

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.