Μια αξιέπαινη κίνηση για τα ζώα που βρίσκονται σε καταφύγια .Όλοι μπορούμε να προσφέρουμε ένα πιάτο φαγητό στα σκυλιά και γατιά που βρίσκονται αυτή την στιγμή στα καταφύγια ζώων με μια απλή κίνηση.Συγκεκριμένα, το διατροφικό brand Hill ‘ s Pet nutrition θα προσφέρει τροφή στα καταφύγια ζώων κατά τον μήνα Απρίλιο. Δημοσίευσε μια φωτογραφία του κατοικίδιου σου στο προσωπικό χρονολόγιο στο Fb με την αναφορά και το hashtag #MissionForeverFriend. Για κάθε φωτογραφία που δημοσιεύεται δωρίζουν ένα γεύμα σε σκυλιά και γάτες σε καταφύγια.

Σκυλιά για υιοθεσία από το Φιλοζωικό | politischios.gr

Το προτζεκτ

Η εταιρία Hill ‘s Pet nutrition θα προσφέρει τροφή στα καταφύγια ζώων κατά τον μήνα Απρίλιο και μπορούμε να βοηθήσουμε!
Δημοσίευσε μια φωτογραφία του κατοικίδιου σου στο χρονολόγιο σου με την αναφορά και το hashtag
#MissionForeverFriend
Για κάθε φωτογραφία που δημοσιεύεται δωρίζουν ένα γεύμα σε σκυλιά και γάτες σε καταφύγια.
Η ανακοινωση της Hills:
Βοηθήστε kai  δώστε στα κατοικίδια ζώα τη δεύτερη ευκαιρία που τους αξίζουν
Φιλοζωϊκός Όμιλος Καλαμάτας - Υιοθεσία - Φροντίδα - Ζωή
Μαζί, μπορούμε να παρέχουμε εξαιρετική διατροφή σε κατοικίδια ζώα μέσω της εκδήλωσης καταφυγής #MissionForeverFriend. Απλώς μοιραστείτε μια φωτογραφία του κατοικίδιου ζώου σας και προσθέστε ετικέτα με το #MissionForeverFriend. Για κάθε δημοσίευση, θα δωρίσουμε ένα μπολ φαγητού * για να προστατέψουμε τα κατοικίδια ζώα που έχουν ανάγκη. Είναι τόσο εύκολο όσο αυτό.
Phone with photo of a dog
Μεχρι σημερα εχουν δημοσιευθει στο instagram. twitter και facebook 95.000 φωτογραφιες

Σύμφωνα με την υπεύθυνη της hills Αγγλίας τα αδέσποτα υπέφεραν από την πανδημία

«Ενώ η χώρα βρισκόταν εντός και εκτός κλειδώματος τον περασμένο χρόνο, καταφύγια σε όλη τη χώρα εργάζονται ακούραστα για να βοηθήσουν τη ζωή πολλών ζώων στη φροντίδα τους. Δυστυχώς, όπως και όλες οι επιχειρήσεις και οι βιομηχανίες, υπέστησαν δυσκολίες λόγω της πανδημίας και χρειάζονται απεγνωσμένα υποστήριξη τώρα.

 

«Με την υποστήριξη του #MissionForeverFriend, οι λάτρεις των ζώων μπορούν να δείξουν την υποστήριξή τους στα τοπικά καταφύγια και να δώσουν στα ζώα που έχουν ανάγκη τη δεύτερη ευκαιρία που τους αξίζουν. Η Hill πιστεύει ότι όλα τα κατοικίδια ζώα αξίζουν την καλύτερη δυνατή ανθρώπινη φροντίδα και ότι η σωστή διατροφή έχει τη δυνατότητα όχι μόνο να μεταμορφώσει τη ζωή φυσικά, αλλά να κάνει τα κατοικίδια καταφύγια έτοιμα για υιοθεσία ενώ περιμένουν τα για πάντα σπίτια τους. ”

ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΟΥΤΑΒΙΑ (ΔΩΡΕΑΝ ΑΓΓΕΛΙΕΣ) | Ζωάκια 365

Η Hill’s Pet Nutrition UK και Ιρλανδία συνεργάζεται με το Raystead Center for Animal Welfare και το Wood Green – The Animal’s Charity. Και οι δύο φιλανθρωπικές οργανώσεις στοχεύουν να παρέχουν για πάντα κατοικίες για κατοικίδια κατοικίδια και να προσφέρουν υποστήριξη και συμβουλές για ιδιοκτήτες κατοικίδιων.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.