Μου λένε ότι πολύ σύντομα θα έχουμε εξελίξεις στην υπόθεση του ξεπλύματος βρόμικου χρήματος που διερευνά η αρμόδια επιτροπή σχετικά με υπόθεση ομογενούς επιχειρηματία που ανδρώθηκε στην Βενεζουέλα και έχει μεταφέρει στη χώρα μας δραστηριότητες του που σχετίζονται με αγοραπωλησίες ακινήτων, ξενοδοχείων και αστικής ανάπτυξης.

Εκτός από τις αθρόες αγορές ακινήτων και ξενοδοχείων στο Κεφαλάρι, τη Λεωφόρο Συγγρού, , το κέντρο της Αθήνας, την παραλιακή, τη Μύκονο και αλλού, υποψίες δημιούργησαν και οι μεταφορές μεγάλων χρηματικών ποσών μέσω του τραπεζικού συστήματος!

Οι κινήσεις των λογαριασμών του έχουν μπει στο μικροσκόπιο των αρχών καθώς ορισμένα εμβάσματα από Βενεζουέλα δια μέσω ΗΠΑ και Ελβετίας έχουν θεωρηθεί ως ύποπτα και διερευνώνται εξονυχιστικά.

Η υπόθεση του εν λόγω επιχειρηματία ο οποίος στην χώρα μας συνδέεται μεταξύ άλλων με πρώην πολιτικό πρόσωπο που έπαιξε ρόλο σε προμήθειες του 2004 ενώ επί κυβερνήσεως Ανδρέα Παπανδρέου είχε πρωταγωνιστήσει με σκάνδαλο σε κρατικό οργανισμό, είχε ανοίξει επί ΣΥΡΙΖΑ αλλά ο φάκελος της υπόθεσης είχε παραμείνει ερμητικά κλειστός στα συρτάρια της αρμόδιας Επιτροπής για το ξέπλυμα!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.