Τα 56 του χρόνια έκλεισε την Τρίτη 20 Απριλίου ο Κωστής Χατζηδάκης, ο οποίος γιόρτασε τα γενέθλιά του μαζί με τους συνεργάτες του, που μάλιστα του επεφύλασσαν και μία έκπληξη.

Χατζηδάκης: Γιόρτασε τα γενέθλιά του με τούρτα που τον απεικονίζει ως

Ήταν μία τούρτα, την οποία κλήθηκε ο υπουργός Εργασίας να σβήσει, όπως συνηθίζεται, αλλά δεν ήταν μία… συνηθισμένη τούρτα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Συγκεκριμένα, απεικόνιζε τον κ. Χατζηδάκη σε ρόλο και μορφή Superman, με τη γνωστή στολή του σούπερ ήρωα, έχοντας από κάτω τα σήματα της ΔΕΗ, της “Olympic Air” των συντάξεων  και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Φυσικά όλα αυτά είχαν νόημα αφού σαν υπουργός έχει ασχοληθεί με αυτές τις υποθέσεις, όπως η ιδιωτικοποίηση της Ολυμπιακής Αεροπορίας και η εξυγίανση του ΟΣΕ και της ΔΕΗ.

Τα γενέθλια του Κωστή Χατζηδάκη και… η τούρτα Superman (Εικόνες)

Ο Κωστής Χατζηδάκης δημοσίευσε φωτογραφίες από την τούρτα και τους συνεργάτες του, στον λογαριασμό του στο Facebook, όπου όλοι φαίνονται με μάσκες και κρατούν αποστάσεις. “Τα γενέθλιά μου σήμερα. Και εκεί που όλα ήταν ήσυχα στο γραφείο, εμφανίστηκε η Πόπη με μία τούρτα και ξεκίνησαν να ξεπροβάλλουν οι συνεργάτες από τα γραφεία τους για να μου ευχηθούν “Χρόνια Πολλά”. Γενέθλια που θα θυμάμαι” έγραψε ο υπουργός στην ανάρτηση.

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις  από την  Ελλάδα  και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο   Radar.gr.