«Χείρα φιλίας» στους ιδιοκτήτες των 12 ομάδων που συμμετέχουν στην European Super League, έτεινε ο Αλεξάντερ Τσέφεριν που τόνισε πως έχουν κάνει λάθος, όμως υπάρχει χρόνος να αλλάξουν απόφαση.

«Είμαι σίγουρος πως από αυτή την κρίση θα βγει πιο δυνατό το ποδόσφαιρο. Θα αναλάβουμε την δύσκολη πρόκληση να διαμορφώσουμε το μέλλον των διοργανώσεων της UEFA. Θα βοηθήσουμε τις ομάδες να σταθούν ξανά στα πόδια τους.

Έχουμε μπροστά μας να οργανώσουμε το EURO και είναι η τέλεια ευκαιρία για να δείξουμε πως προσαρμοζόμαστε στις συνθήκες. Ναι, η κρίση που άρχισε πριν από έναν χρόνο θα μας κάνει δυνατότερους. Διάβασα ότι θα καταργήσουμε το Financial Fair Play. Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί, αλλά πρέπει προσαρμοστούμε στη νέα πραγματικότητα» είπε ο πρόεδρος της UEFA.

Και τόνισε: «Ο εγωισμός αντικαθιστά την αλληλεγγύη, τα χρήματα είναι το πιο βασικό πράγμα, πάνω κι από τη δόξα. Η απληστία πιο σημαντική από την πίστη. Αυτοί οι σύλλογοι που νομίζουν ότι είναι μεγάλοι και άφθαρτοι, πρέπει να θυμούνται από πού άρχισαν».

Ο ισχυρός άντρας της UEFA κατέληξε λέγοντας: «Το πλάνο που έχουμε για μετά το 2024 έχει προκύψει μετά από αρκετή μελέτη. Θα χτίσουμε το ποδόσφαιρο του μέλλοντος, την ώρα που εγωιστές άνθρωποι προσπαθούν να το σκοτώσουν. Κύριοι, κάνατε ένα λάθος. Το θέμα είναι ότι υπάρχει χρόνος για να αλλάξετε απόφαση, όλοι κάνουν λάθη».

  

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.