Στον ιστότοπο του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) είναι πλέον αναρτημένοι οι οριστικοί πίνακες κατάταξης των ωφελουμένων και των αποκλειομένων για το πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης με πιστοποίηση ΟΑΕΔ – Google ανέργων ηλικίας έως 29 ετών.

Η κατάρτιση των πινάκων πραγματοποιήθηκε κατά σειρά προτεραιότητας και με βάση τα προβλεπόμενα κριτήρια της δημόσιας πρόσκλησης, κατόπιν της εξέτασης των ενστάσεων.

ΟΑΕΔ - Google: Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες του προγράμματος

Οριστικοί πίνακες: Η προθεσμία για τις εγγραφές των ωφελουμένων στο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ και της Google Ελλάδος

Ο ΟΑΕΔ θα αποστείλει άμεσα μήνυμα σε μορφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) στους 2.631 ωφελούμενους με αναλυτικές οδηγίες για τον τρόπο εγγραφής τους στη διαδικτυακή πλατφόρμα του Coursera.

Οι ωφελούμενοι θα πρέπει να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στην πλατφόρμα μέχρι την Κυριακή, 9 Μαΐου 2021 και ώρα 23:59.

Η νέα δράση υλοποιείται στο πλαίσιο της συνεργασίας ΟΑΕΔ-Google Ελλάδας και περιλαμβάνει την κατάρτιση μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Coursera, που προσφέρεται δωρεάν από την Google στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, σε τέσσερεις τομείς ψηφιακών δεξιοτήτων υψηλής ζήτησης που οδηγούν στην απόκτηση των εξής πιστοποιητικών:

  • IT Support Specialist Certificate (τεχνική υποστήριξη πληροφορικής)
  • UX Designer Certificate (σχεδιασμός εμπειρίας χρήστη)
  • Project Manager Certificate (διαχείριση έργου)
  • Data Analyst Certificate (ανάλυση δεδομένων)

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του συγκεκριμένου προγράμματος και εφόσον πληρούν τις λοιπές προϋποθέσεις, οι ωφελούμενοι άνεργοι θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε πρόγραμμα επιδοτούμενης απόκτησης επαγγελματικής εμπειρίας, το οποίο σχεδιάζει άμεσα ο ΟΑΕΔ.

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις  από την  Ελλάδα  και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.